KFUM-Spejderne Søndersø

KFUM-Spejderne Søndersø

Dit udeliv på Nordfyn

Om Os

 

KFUM-Spejderne i Søndersø giver børn og unge mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden.

Det gør vi ved at udvikle værdifulde kompetencer og skabe meningsfulde fællesskaber, som er attraktive for flere børn og unge.

Det betyder, at den enkelte spejder føler sig stolt over og anerkendt for at gøre en forskel

 

Vi har været i Søndersøs bybillede i over 50 år, og vi er fyldt med energi og plads til mere endnu.

Fire generationer af KFUM Søndersø gruppeledere. Fra venstre: Nuværende gruppeleder Andreas Rasmussen, Carsten Juhl (2004-2018), Allan Jørgensen (slut-80’erne og 90’erne) og sidst, men ikke mindst: Hans Hørlyk Simonsen, som startede spejdergruppen i 1968. Foto: Mikkel Hamann Jensen

 

 

 

 

 

Frivillig

Hos Søndersø gruppen er alle vores ledere frivillige og ulønnede. Vi er ikke-parti-politisk og byder alle velkomnen uanset oprindelse, sociale vilkår eller religion.

Vores formål at bidrage til, at børn og unge lærer at blive selvstændige, får en demokratisk livsholdning, tager medansvar og realiserer deres fulde potentiale.

Spejderbevægelsen er funderet på værdier, man også møder i kristendommen, men vi er ikke en missionerende forening. Der vi skiller os mest ud fra andre spejderkorps er at vi synger vores traditionelle sange når vi spiser på vores lejr-ture, da det er en god og sjov måde, at lære spejderen at sige “tak for maden” på. Ellers er der ikke meget forskel på andre korps og os i KFUM-Spejderne Søndersø

 
Giv en gave

Da KFUM-Spejderne er godkendt til at modtage skattefrie gaver, kan du give et pengebeløb som går direkte til KFUM-Spejderne Søndersø. Se hvordan du gør her

Børneattester:

Alle børne- og ungdomsorganisationer kan desværre komme i situationer, hvor nuværende eller tidligere medlemmer bliver anklaget for seksuelle krænkelser. Hos KFUM-Spejderne arbejder vi åbent og aktivt for at undgå disse situationer, ved at screene vores frivillige ledere. Således er det et krav, at alle ledere og medhjælpende medlemmer over 15 år afleverer børneattest fra Det Centrale Kriminalregister.

 

Samværsregler

Alle KFUM-Spejder grupper har samværsregler. Vores samværsregler er for at bestykke spejderen såvel som lederen. Vores regler er et levende dokument der hvert år bliver revurderet og opdageres. Det er lederne og bestyrelsen der fælles nedskriver reglerne, som også godkendes af korpset. 

Søndersøs Gruppes Samværsregler

 

 

Find os på Facebook og Instagram

Blev spejder her

KFUM-Spejderne Søndersø
Nordmarksvej 6
5471 Søndersø

 Hytten

 Find vej, klik på kortet