KFUM-Spejderne Søndersø

KFUM-Spejderne Søndersø

Dit udeliv på Nordfyn

Gratis klatring med spejderne

19. juli 2020 · Nyheder · Skrevet af andreassonderso

KFUM-Spejderne i Søndersø tilbyder, gennem Ungdomsskolen, klatring i vores spejderskov, som alle 4.-10. klasse kan deltage i.


Er du mellem 10-18 år, bor i Nordfyns Kommune og gerne vil prøve at komme højt til vejrs i vores flotte bøgetræer? Så er det eneste du mangler er at tilmelde dig det gratis klatrekursus som vi tilbyder i vores skønne spejderskov midt i Søndersø!

Her prøver du helt simpelt at klatre til tops i de 15 meter høje bøgetræer, som kan give i sus i maven første gang man kigger ned.
Alt klatring med os er med udstyr, som sedler og reb mm. Det har vores træklatringsinstruktør Andreas helt styr på.

Der ud over vil du lære hvordan udstyret virker og hvordan det skal håndteres. Du som aspirant, som en kursist hedder, vil også lære hvordan du kan sikre en med-aspirant, på en fuld forsvarlig måde!

4 og 8 timers hold

Vi tilbyder både 4 og 8 timers hold.

4 timers-hold kan alle være med på. 8 timers-hold er for lidt ældre. Det henvender sig til 6-10 klasser.

På et 4 timers-hold klatre vi til tops og lærer det basale ved træklatring. Her kan du blier udfordret, hvis det bliver alt for nemt. Kom og se hvordan når du har tilmeldt dig.
Ved 8 timers-hold går vi mere i dybten af udstyret og andre former for træklatring, som du kan prøve på dagen.

Forældre er velkommen til at blive så længe kurset varer. Instruktøren må til en hver tid bede forældrene om at komme igen senere 🙂

Skyld dig at få dig og din kammerat tilmeldt, da der kun kan være 6 aspiranter på hvert hold!Alle datoer finder du her. Læg mærke til om det er 4 eller 8 timers hold!Lørdag d. 8 aug. kl 9:00. 8 timers – Tilmelding her: https://ungnordfyn.dk/index.php?open=358

Søndag d. 9 aug. kl 9:00-13:00. 4 timers – Tilmelding her: https://ungnordfyn.dk/index.php?open=355

Søndag d. 9 aug. kl 14:00-18:00. 4 timers – Tilmelding her: https://ungnordfyn.dk/index.php?open=356


Tags: , , , , , , , , , ,