KFUM-Spejderne Søndersø

KFUM-Spejderne Søndersø

Dit udeliv på Nordfyn

Fionia Distriksturnering – Årets kamp!

30. april 2018 · Nyheder · Skrevet af kfumsonderso

Det er ikke for tøsedrenge eller sarte sjæle når distriktsturneringen løbet af staben. KFUM-Spejdernes kamp om førstepladsen bedømt på forskellige færdigheder som spejderne har øvet sig på i løbet af året. Alt fra at få vandet til at løbet kontrolleret ned af bakken i en spand, til at kunne fortælle om hvor nord og syd er henne.

Spejder er dermed også for børn med konkurrencegen og blod på tanden som kan lide at blive presset lidt ekstra. Som spejder er der mange tilbud ud over hverdagsmøderne. DM i Spejder, som er på sit højeste i denne tid, til tværkorpslige events med andre spejderkorps, hvor spejdere fra hele landet øver sig i flere år, for at komme på den øverste plads i fx. Solarisløbet.

I denne udgave af Fionia Distriktsturnering, deltog 17 patruljer i tre forskellige enheder, bæver, ulve og junior. Fra Søndersø deltog vi med to bæver- og en juniorpatrulje. Vi var skide gode og har massere at lære endnu. Men turneringen bar også frugt for en af vores patruljer. Nemlig Bæver Twist. Tre ekstra seje bævere i alderen 8-9 vandt vandrestanderen og den store ære at få patruljenavnet brændt i standeren til evig tid. Det er en bedrift de ikke vil glemme og som har givet dem mere blod på tanden.
Lige præcis dét er formålet med denne turnering. At gøre spejder til mere end hverdagsmøderne. At møde andre spejdere og måske senere finde ud af  at vi er 28.000 KFUM-Spejdere i Danmark!

Spejder er mange ting. Men lige den weekend fandt alle spejderne ud af at det at være spejder også er at være sammen i en patrulje.

 

Se billederne fra distriktsturneringen. Tryk her.

Tags: , , , , , , , , ,