KFUM-Spejderne Søndersø

KFUM-Spejderne Søndersø

Dit udeliv på Nordfyn

At være spejder i KFUM-Spejderne Søndersø

1. januar 2018 · Nyheder · Skrevet af kfumsonderso

 

Nye medlemmer

Det sidste års tid er vi i KFUM-Spejderne Søndersø vokset med 6 nye spejdere og 2 ledere. Det er bl.a. takket være vores seje spejdere, der har inviteret deres pige- og drengevenner på besøg til vores årlige tag-en-ven-med-dag. Det vil sige, at vi pt er 35 spejdere og ledere.

 
Som spejder få man en på oplevelsen. Lige fra Spejdernes Lejr med 35.000 spejdere samlet på et sted, til hverdagsmøderne i Spejderskoven

 

Nye spejdere

I KFUM-Spejderne Søndersø bestræber vi os på, at alle kan være med. Lige fra de nyankomne til erfarne spejdere. Fra superhelte-mærket for de små til pioneringsmærket for de ældste. Vi er også glade for at komme til tops i træerne i vores spejderskov, hvor vi har nogle af de højeste bøgetræer i Søndersø. Sådan føles det i hvert fald, når man hænger i selen og nyder udsigten fra toppen af træet. Spejderskoven ligger midt i Søndersø og bliver brugt flittigt. Kig derfor en ekstra gang, når vi har skiltene ud om tirsdagen. Vores spejdere kommer tit gående mellem hytten og skoven, som ligger på hver sin side af Nordmarksvej ved Søndersø Skolen.

 

Samarbejde i højsæde

 

I KFUM-Spejderne Søndersø deler vi spejderhytte med De Grønne Pigespejder. Vi har et godt samarbejde til hverdagsmøderne samt til Sankt Hans og juletræssalget i spejderskoven. Vores fællestur til Danehofhytten i november fik også de store smil frem, da vi samlet blev 50 spejdere blandet DGP og KFUM-Spejderne.

De ugentlige møder for KFUM-Spejderne er om tirsdagen for alle børn både piger og drenge mellem 5-15 år. Det giver et godt mix at være begge køn og dermed lære spejderne/børnene fra en tidlig alder at samarbejde på tværs af kønnene. Vi har altid plads til flere spejdere og ledere, hvis man vil prøve kræfter sammen med os, naturen og spejderarbejdet. Bliv spejder her


På besøg ved Den Fynske Landsby efter lukketid. Linda viser os rundt med lygten i de små mørke huse.

 

Find os på:

Facebook: “KFUM-Spejderne Søndersø”.

Instagram: KFUMsonderso

Tags: , , , , , , , , ,