KFUM-Spejderne Søndersø

KFUM-Spejderne Søndersø

Dit udeliv på Nordfyn

To spejdergrupper i en hytte.

24. september 2017 · Nyheder · Skrevet af kfumsonderso

 

 

I Søndersø by, er vi ikke mindre end tre forskellige spejdergrupper. Det vil sige at der er mange om buddet af friluftsaktiviteter til Søndersø og omegn. Det kan skabe lidt forvirring om hvem er hvem og er det kun for pige eller begge køn i samme spejdergruppe.

Hos os i KFUM-Spejderne Søndersø er vi begge køn. Drenge og piger i alle aldre. Det har vi været siden tidernes morgen. Vi har møde hver tirsdag fra kl. 17:00-19:00 på Nordmarksvej 6 i Søndersø

På samme adresse, den gamle børnetandlæge, finder du også DGP (De Grønne Pigespejdere). De har møde hver mandag og onsdag. Som navnet også antyder er de kun piger. 

 

Det kan skabe lidt forvirring, om at vi i KFUM-Spejderne er både drenge og piger. Dog når vi ser bort fra dette, har vi i KFUM-Spejderne og DGP i Søndersø kun haft fordele ved at dele spejderhytten. Lige fra delvis fællesbudget, materialer og fællesture. Sidste nævnte blev afholdt fra d. 8-10 okt. 2021 i Hylkedam hytten ved Gelsted. En store tradition vi har afholdt i mange år med god succes.

 

Find flere information om De Grønne Pigespejder her

Find flere information om KFUM-Spejderne her

 

Tags: , ,