KFUM-Spejderne Søndersø

Dit udeliv på Nordfyn

Pris

Det koster 350 kr. pr. halvår at være medlem. Kontingentet dækker materialer, leje af lokaler, mærker til uniformen mm.

Gratis prøveperiode

Vil du prøve at være spejder kan du komme 3 gange gratis, og ved indmeldelse betales 75kr til vores mobilpay (28586) hvor spejderen efterfølger får et tørklæde med. Uniformen kan købes ved vores forhandler 55nord.dk, samt ekstra grej som kniv, bælte osv.

5 hurtige:

• Vi har møde hver tirsdag. Dog undtagen hvis vi har været på weekendstur weekenden før
  • Alle vores voksne ledere er frivillige og ulønnede.
  • Kontingentet opkræves i April og Oktober.
  • Hvis dit barn gerne vil være spejder, men pengene små, kan du søge om at få en friplads: www.spejdernet.dk/friplads
  • Der bliver arrangeret ture hvor der kan forekomme egen betaling.
  • Som medlem er du dækket af KFUM-Spejdernes ulykkesforsikring når du er til spejder.

Det var 6 😉

Pakkeliste

En generel pakkeliste finder du her. Tag selv hensyn til årstiden og vejret. Den Generelle Pakkeliste

Børneattester:

Alle børne- og ungdomsorganisationer kan desværre komme i situationer, hvor nuværende eller tidligere medlemmer bliver anklaget for seksuelle krænkelser. Hos KFUM-Spejderne arbejder vi åbent og aktivt for at undgå disse situationer, ved at screene vores frivillige ledere. Således er det et krav, at alle ledere og medhjælpende medlemmer over 15 år afleverer børneattest fra Det Centrale Kriminalregister.